Kukkasidonnan Suomen mestaruuskilpailut 2019

Kukkasidonnan Suomen mestaruuskilpailut 2019 järjestetään 4.- 6.10.2019 Käsityömessujen yhteydessä  Seinäjoen Areenalla. Sidontakilpailu kisataan pe-la 4.-5.10. ja sunnuntaina 6.10. luvassa on kukkasidonta-show.

Sidontakilpailut järjestetään kaksipäiväisenä kilpailuna ja niihin osallistuu sekä alan ammattilaisia että opiskelijoita ympäri Suomea. Kilpailun juontajana toimii Strömsöstä tuttu Owe Salmela. Luvassa on korkeatasoista kukkasidontaa Suomen huipulta, ihanaa kukkaloistoa sekä uskomattomia elämyksiä!

Seinäjoen Käsityömessut kokoaa yhteen alan ammattilaiset ja harrastajat. Messuilla käsityön ystävät saavat ainutlaatuisen ensikosketuksen kauden uutuuksiin ja runsaaseen valikoimaan. Ohjelmassa on työnäytöksiä, työpajoja, näyttelyitä, ajankohtaisia käsityöilmiöitä ja vierailijoita käsityön parista. Runsas ohjelmatarjonta, mielenkiintoiset näytökset ja haastattelut takaavat viihdettä ja tietoa koko lippuhinnan edestä. Myös sidontakilpailua pääset seuraamaan käsityömessulipulla. Tervetuloa katsomaan, ihastelemaan ja inspiroitumaan taidokkaista kukkasidontatöistä!

Kilpailukutsu julkaistaan huhtikuussa 2019.

Lisätietoja: Taina Hinskala, SKKL puheenjohtaja

040 7406374

taina.hinskala@suomenkukkakauppiasliitto.fi

Takaisin edelliselle sivulle

Suomen Kukkakauppiasliitto ry