Taitaja 2021 semifinaalit

TAITAJA 2021 SEMIFINAALIT

Taitaja-kilpailuiden floristiikan semifinaali pidettiin 3.2. 2021. Kilpailijat ovat puutarhatalouden perus- sekä ammattitutkinnon opiskelijoita. Semifinaali oli historiallinen, sillä osallistujien ikärajan poistuttua heitä oli ennätykselliset kolmekymmentä. Myös järjestely oli vallitsevan covid-19:n takia ennenkokematon; jokainen osallistuva oppilaitos järjesti kilpailut omissa tiloissaan. Oppilaitoksilla oli paikan päällä omat määrälliset eli tekniikkatuomarit ja 4 laadullista tuomaria toimi valtakunnallisesti etänä. Laadullisina tuomareina toimivat Tuija Näriäinen, Johanna Lilja, Päivi Lehti sekä Katri Gummerus joka oli myös koko kilpailun päätuomari. Floristiikan lajivastaavana toimii Pasi Kivilompolo OSAO:lta.

Kilpailutehtäviä oli 4: ojennettava kimppu artisti Ellinooralle, asetelma illallispöytään, menukortin tekstaus sekä kimpun pakkaus.

Finaali pidetään Oulussa 18.5 2021 ja siellä kilpailee semifinaaleista 8 pistemäärältään parasta kilpailijaa. Oppilaitoksesta finaaliin pääsee kuitenkin maksimissaan kaksi opiskelijaa.

FINALISTIT:

Tommi Rytkönen, Keuda

Terhi Myllymäki, Keuda

Piia Liimatta, Livia

Miia Myllymäki, OSAO

Kiia Ylönen, Gradia

Essi Sippola, OSAO

Kati Karkkonen, Gradia

Sabine Zinck, Livia

Takaisin edelliselle sivulle

Suomen Kukkakauppiasliitto ry